Yaklaşan RePack'lar

------> Bus Driver Simulation 

------> Assassin's Creed Chronicles: China 

------> Batman Arkham Asylum GOTY 

------> Never Alone Foxtales

Windows 10 Full Türkçe İndir


Windows 10 Full Türkçe İndir
Adı : Windows 10

Sistem Dili : Türkçe

Sürümü : Redstone 4 (V1803)

Lisans : Deneme Sürümü

Geliştiricisi : Microsoft

Platformu : PC

Dosya Türü : Exe

Dosya Boyutu : 18.2 MB
Genel Bakış
Windows 10, Microsoft firmasının 29 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürdüğü işletim sistemidir. Microsoft’un daha önceki işletim sistemlerine göre güvenlik, performans ve kullanılabilirlik açısından sayısız yenilik içermektedir.
Bu yeniliklerin başında Windows 10’un yerleşik ve ücretsiz güvenlik sistemi gelmektedir. İşletim sistemiyle birlikte otomatik olarak bilgisayara kurulan bu güvenlik sisteminin ismi “Windows Defender Güvenlik Merkezi” dir.
Bu güvenlik sistemi, Windows kullanıcılarını virüs, kötü amaçlı yazılım ve web sitelerden, kısacası dijital ortamdaki her türlü tehditten korumak için geliştirilmektedir. Üstelik Windows 10’un geliştiricisi Microsoft tarafından.
Bu yenilik ile birlikte Windows kullanıcıları, ikinci taraf güvenlik yazılımlarına muhtaç olmaktan kurtulmuştur. Yerleşik, uyumlu, ücretsiz ve sürekli güncel bir güvenlik sistemi. Bu gerçekten harika!
Windows kullanıcılarının muzdarip olduğu bir diğer konu ise sürücü (driver) meselesidir. Her Windows kurulumu sonrasında, aygıt sürücülerini ayrı ayrı aramak, yüklemek ve güncellemek zaman öldüren meşakatli bir süreçtir.
Windows 10 ile birlikte artık geniş kapsamlı bir sürücü desteği de gelmiştir. Çoğu aygıt sürücüsü, kurulum ile birlikte veya kurulumdan sonra otomatik olarak yüklenmektedir.
Windows’un önceki sürümlerinden Windows 10’a geçmek için sadece bu iki yenilik bile yeterlidir. Fakat Windows 10’da çok daha fazlası var gerçekten. Bu yenilikleri öğrenmenin en güzel yolu ise tecrübe etmek olur. Windows 10’un yenilikler ve kolaylıklarla dolu dünyasını en kısa zamanda tecrübe etmenizi temenni ederim.
İndirme linklerindeki araçla indireceğiniz ISO dosyası, güncel ve orijinal “Windows 10 MSDN ISO” dosyasıdır. Güvenle kullanabilirsiniz.


                               !!!!!!!!!!! NOT !!!!!!!!!!!!!!

Programı KMS İle Fulleyin KMS İndirme Link:  http://s7.dosya.tc/server7/z56rbg/KMS.rar.html
Tanıtım Videosu 





                           WİNDOWS 10 İndir

Reklam